Manapság sokféle eszköz áll az emberek rendelkezésére ahhoz, hogy odataláljanak egy adott címre. A GPS rendszerek nagy támogatást nyújtanak ehhez, amelyek az elmúlt évek legkedvezőbb innovációjának számítanak.

Sajnos ugyanakkor hiába vannak GPS eszközök, ha adott esetben a házszámtáblák hiányoznak. Hiába segíti a modern technológia a tájékozódást, rengeteg félreértést szülhet az, ha nincs látható számozás az ingatlanon, így előfordulhat, hogy véletlenül a szomszédhoz csöngetnek be az érkező vendégek. Nem mindenhol egyértelmű az, hogy miképpen következnek egymás után a házak, így megvan az esély a téves kopogtatásokra.

A hiányzó házszámtábla egyes helyeken pénzbírságot eredményezhet

Egy téves csöngetés sokak számára nem lehet bosszantó, viszont az olyan éles helyzeteknél, mint például a mentő kiérkezésénél nem mindegy, hogy hova mennének be először a szakemberek. Mikor perceken múlik az emberélet, nem kockáztathatnak a mentősök.

Ezeket a helyzeteket elégelték meg több településen is, így történt meg az, hogy rendeletben szabályozzák a házszámtáblák kihelyezését. Siófokon jelentős összegbe is kerülhet az, ha nincs kint számozás az ingatlanon.

A vármegyéket nézve folyamatosan ellenőrzik az ingatlanokat, és, ha hiányosságokat találnak, akár kétszázezres pénzbírságot is kaphatnak az érintett tulajdonosok.

Ne csupán a bírság elkerülése miatt legyen házszám!

házszám felrakása felelősségteljes magatartásra vall, hiszen ezzel az emberek segítik a kézbesítők, csomagszállítók, és természetesen a mentősök munkáját is.

Tegye meg Ön is a fontos lépést azért, hogy egy élhetőbb és emberközpontúbb környezetet hozhassunk létre szerte az országban, ehhez ajánljuk figyelmébe a házszámtábla készítést.

A szolgáltatás keretein belül eleget tehet az elvárásoknak, ezzel mindenki helyzetét segítve. Apróságnak tűnik, viszont ez valóban sokak helyzetét megkönnyítheti.

Igényes megoldásokkal várjuk ügyfeleinket. Ha szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.