Adattábla

Főoldal/Adattábla

Mire jó a gravírozott gépi adattábla?

A gépi adattáblák fontos szerepet töltenek be, hiszen ezek tartalmazzák az adott szerkezet legfontosabb adatait, melyeknek segítségével akár évek múltán is visszakereshető információkat kapunk.

Azonban mivel a gépek működése sokszor hővel jár, illetve előfordulnak olyan esetek is, amikor a gépi adattáblának az időjárás viszontagságait is ki kell állnia, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módszerrel készülnek el.

A gravírozás viszont erre is megoldást nyújt! A gravírozott gépi adattábla nem csak a hordozóanyag tulajdonságai, de a felirat jellege miatt is sokáig olvasható marad, hiszen a gravírozás nem kopik le úgy, mint a festett betűk. Ezzel a lehetőséggel élve elérheti, hogy a gépi adattáblák, melyeket használ, normál igénybevétel mellett akár évtizedek múltán is gond nélkül betölthessék a szerepüket.

Érdekelné Önt az ajánlatunk? Akár kérdése merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, akár árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal!

Gravírozott adattáblák ipari felhasználásra

Olyan berendezések, gépek esetében, amelyek használatuk során nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, fontos, hogy a gépi adattáblák megfelelő minőségűek és tartós kivitelűek legyenek. Erre a gravírozott gépi adattábla a legjobb megoldás!

A gravírozott gépi adattábla nem kopik, még évek múltán is olvasható marad. Érdemes rajta feltüntetni a gép pontos típusát, jelölését, gyári számát, illetve minden, az azonosításához szükséges adatot. A gépi adattáblán helyet szoktak kapni ezen kívül a különböző biztonsági figyelmeztetések, de az alapvetőbb kezelési utasításokat is tanácsos feltüntetni. Célszerű még, ha rajta van a forgalmazó és a szerviz elérhetősége, hogy egy esetleges évek múlva bekövetkező hiba esetén kéznél legyen, ne kelljen az ide vonatkozó dokumentumok után kutatni. Cégünk a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, így nem csak időtálló, hanem látványos megoldásokat nyújtunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is gépi adattábla gravírozásával kapcsolatban! Kérje bátran egyedi ajánlatunkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Miért fontos a minőségi adattábla?

Az adattáblákat elsősorban ipari környezetben alkalmazzák, nélkülözhetetlenek a különböző berendezések, gépek fontosabb műszaki adatainak feltüntetéséhez, ezért a táblák előállításakor nagyon fontos, hogy az adatok átláthatóan legyenek feltüntetve.

Csakis akkor lesz tökéletes a végeredmény, ha az adattáblák gyártásakor minőségi alapanyagokat használnak fel a készítők, ugyanis egy ipari alkalmazáshoz olyan strapabíró, masszív táblákra van szükség, amelyek ellenállnak a káros hatásoknak, ezzel meggátolva az adattáblák minőségének a romlását.

Az adattáblákon a gépekkel kapcsolatos információkat gravírozással érdemes feltüntetni, ugyanis így a feliratok nem fognak elkopni, mindig láthatók maradnak, ami kiemelten szükséges a biztonságos munkavégzéshez!

Minőségi adattáblákért forduljon hozzánk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kész termékekkel! Felmerülő kérdés, illetve speciális igény esetén keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Gépi adattáblák gyártása. fémre és műanyagra. Kérje árajánlatunkat !