Mire jó a gravírozott gépi adattábla?

A gépi adattáblák fontos szerepet töltenek be, hiszen ezek tartalmazzák az adott szerkezet legfontosabb adatait, melyeknek segítségével akár évek múltán is visszakereshető információkat kapunk.

Azonban mivel a gépek működése sokszor hővel jár, illetve előfordulnak olyan esetek is, amikor a gépi adattáblának az időjárás viszontagságait is ki kell állnia, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módszerrel készülnek el.

A gravírozás viszont erre is megoldást nyújt! A gravírozott gépi adattábla nem csak a hordozóanyag tulajdonságai, de a felirat jellege miatt is sokáig olvasható marad, hiszen a gravírozás nem kopik le úgy, mint a festett betűk. Ezzel a lehetőséggel élve elérheti, hogy a gépi adattáblák, melyeket használ, normál igénybevétel mellett akár évtizedek múltán is gond nélkül betölthessék a szerepüket.

Érdekelné Önt az ajánlatunk? Akár kérdése merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, akár árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal!

Gravírozott adattáblák ipari felhasználásra

Olyan berendezések, gépek esetében, amelyek használatuk során nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, fontos, hogy a gépi adattáblák megfelelő minőségűek és tartós kivitelűek legyenek. Erre a gravírozott gépi adattábla a legjobb megoldás!

A gravírozott gépi adattábla nem kopik, még évek múltán is olvasható marad. Érdemes rajta feltüntetni a gép pontos típusát, j

elölését, gyári számát, illetve minden, az azonosításához szükséges adatot. A gépi adattáblán helyet szoktak kapni ezen kívül a különböző biztonsági figyelmeztetések, de az alapvetőbb kezelési utasításokat is tanácsos feltüntetni. Célszerű még, ha rajta van a forgalmazó és a szerviz elérhetősége, hogy egy esetleges évek múlva bekövetkező hiba esetén kéznél legyen, ne kelljen az ide vonatkozó dokumentumok után kutatni. Cégünk a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, így nem csak időtálló, hanem látványos

megoldásokat nyújtunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is gépi adattábla gravírozásával kapcsolatban! Kérje bátran egyedi ajánlatunkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!