A lézergravírozás segítségével, a hagyományos gravírozással szemben, szinte bármilyen anyagba gravírozhatunk szöveget, logót, ábrát vagy fényképet. Ezzel a módszerrelegyedi, exkluzív ajándékok, dekorációk, díszek hozhatók létre és az ipari alkalmazásokban is kiválóan használható.

Leggyakrabban bélyegző készítésre, valamint ajándéktárgyak gravírozására használják, de ipari jelölésekre is kiváló megoldás. A lézergravírozás egyik előnye, hogy akár kisebb felületre is nagy pontossággal lehet gravírozni. Ez a módszer egyéb területeken is kiválóan alkalmazható. Nemcsak a hagyományos névtáblák, cégtáblák készíthetők el vele, hanem a jelöléstechnikában is használható, így alkalmas kapcsolótáblák, feliratok, jelölések elkészítésére is.

lézergravírozást nagyon sok felületen lehet használni, üvegen, műanyagon, plexin, fán, grániton, márványos, tükrön és akár parafán is. Ezzel a módszerrel azonban fémet nem lehet gravíroztatni.

Válassza a lézergravírozást, ha egyedi és örökre szóló ajándékot szeretne adni valakinek! Bízzon meg minket gravírozással, és mi rövid időn belül elkészítjük Önnek a kívánt terméket! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Hívjon minket! +36 30 / 3991-233

Lézergravírozás az egységes vállalati arculatért

Lézergravírozás

Lézergravírozás segítségével minden felületen megjelenhet a vállalati arculat. Gondoskodunk az egységes megjelenésről, bízza ránk a gravírozást!

A Corporate Identity, vagyis az egységes vállalati arculat kialakítása ma már mindenhol fontos, függetlenül attól, hogy melyik ágazatról van szó. A kereskedelem, a szolgáltatási szektor, de még a vendéglátás és turizmus területén is létre kell hozni egy olyan egyedi megjelenést, ami kiemeli a céget a versenytársak közül. Az arculati elemek a marketing kommunikáció fontos részét képezik, ennélfogva mindenhol helyet kell kapniuk, erre pedig tökéletes megoldást kínál a lézergravírozás.

lézergravírozás rendkívül sokoldalú eljárás, a legkülönfélébb felületeken lehet vele dolgozni, ráadásul nagyon szépen és precízen. Éppen ez az, amire szükség van az arculati elemek megjelenítéséhez, hiszen a legkülönfélébb anyagok és tárgyak dekorálására merülhet fel igény. Legyen szó fém cégtáblákról, plexi reklámfeliratokról, üveg emlékplakettekről vagy éppen fa szóróajándékokról, a lézergravírozás megállja a helyét mindegyik esetben. Ezzel az eljárással nem jelent akadályt, ha valamiből csak egyetlen darab kell, de az sem, ha nagyobb mennyiségre van szükség, így minden tekintetben nagy szabadságot kapnak a megrendelők. Ráadásul ha egyetlen eljárással és partnerrel oldható meg az arculati elemek megjelenítése, az nem csak egyszerű és gyors, hanem költségtakarékos is. Nem érdemes több, különböző irányba elindulni, a lézergravírozás igazi jolly joker, ami mindenre megoldást jelent.

Önt is érdekelné a lézergravírozás, de eddig még nem talált olyan partnert, akire szívesen bízná a munkát? Tervezze meg, milyen tárgyakon szeretné viszontlátni cége arculati elemeit, és ossza meg velünk, mire van szüksége! Nagy tapasztalatra tettünk szert a gravírozásban, így szépen, ugyanakkor gyorsan dolgozunk, és bármilyen egyedi elképzelést formába tudunk önteni. Merítsen ihletet referenciáinkból és kérdezzen bátran munkatársainktól, cégünk mindenben rendelkezésére áll!

Hívjon minket! +36 30 / 3991-233