A lézergravírozás segítségével, a hagyományos gravírozással szemben, szinte bármilyen anyagba gravírozhatunk szöveget, logót, ábrát vagy fényképet. Ezzel a módszerrelegyedi, exkluzív ajándékok, dekorációk, díszek hozhatók létre és az ipari alkalmazásokban is kiválóan használható.

Leggyakrabban bélyegző készítésre, valamint ajándéktárgyak gravírozására használják, de ipari jelölésekre is kiváló megoldás. A lézergravírozásegyik előnye, hogy akár kisebb felületre is nagy pontossággal lehet gravírozni. Ez a módszer egyéb területeken is kiválóan alkalmazható. Nemcsak a hagyományos névtáblák, cégtáblák készíthetők el vele, hanem a jelöléstechnikában is használható, így alkalmas kapcsolótáblák, feliratok, jelölések elkészítésére is.

lézergravírozást nagyon sok felületen lehet használni, üvegen, műanyagon, plexin, fán, grániton, márványos, tükrön és akár parafán is. Ezzel a módszerrel azonban fémet nem lehet gravíroztatni.

Válassza a lézergravírozást, ha egyedi és örökre szóló ajándékot szeretne adni valakinek! Bízzon meg minket gravírozással, és mi rövid időn belül elkészítjük Önnek a kívánt terméket! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Hívjon minket! +36 30 / 3991-233