Az ajándéktárgyak az ünnepekhez, köszöntésekhez kapcsolódnak, de a promócióknak is fontos részét képezik. A cégek egyik, sikeresen alkalmazott marketing eszköze a reklámajándék. Az ilyen termékek egyszerre szólnak a vásárlóknak, ügyfeleknek és segítik a cég marketing kampányát is.

A promóciós ajándékok elkészíttetésének célja a cég megismertetése, a vásárlók hűségét erősíti, pozitív élményt nyújt az embereknek, amit a céghez tudnak kapcsolni. Egyértelmű, hogy az ilyen logózott apróságokba megéri befektetni.

Gravírozott ajándéktárgyak, mint promóciós ajándékok

A gravírozás segítségével igényes használati tárgyak készülnek, amivel emelni lehet a reklámajándék színvonalán is. Nevet, logót, szlogent, mintát gravírozni sokféle anyagba lehet, ennek köszönhetően az ajándéktárgyak kiválasztása nem ütközik nehézségbe.

A díszítés modern technológiával, lézergravírozással készül, amitől rendkívül tartósság és aprólékos kidolgozottság várható. A lézergravírozás további előnye, hogy a felületre került díszítés vagy írás nem fog lekopni, nem fog elhalványodni, megőrzi az eredeti külsejét.

A kész ajándék még véletlenül sem kelt olcsó hatást, épp ellenkezőleg, olyan reklámajándék, amibe időt és energiát fektettek. Az ilyen meglepetés nem kerül a szemétbe, a fiók aljába, nem ajándékozzák tovább, hanem használni fogják, ezzel pedig a cég érdekeit támogatják.

Ajándékok gravírozáshoz

A reklámajándék akkor teljesíti be a célját, ha hétköznapi használati tárgy, amit viszonylag gyakran kell elővenni vagy dekorációs funkciója van és jól látható helyre teszik ki. Egy toll, egy kulcstartó, névjegykártya vagy egy öngyújtó is illik ebbe a kategóriába.

Nem kell semmilyen drága vagy különleges tárgyra gondolni, hacsak nem kifejezetten ezt szeretné a megrendelő adni az ügyfeleknek.

A gravírozással kapcsolatos szolgáltatásunkról minden érdeklődőt szívesen tájékoztatunk. A kérdésekre, észrevételekre a honlapon feltüntetett elérhetőségeken reagálunk. Lépjen kapcsolatba velünk és adja le a megrendelését egyszerűen!