Kutyabiléták

Főoldal/Kutyabiléták

A kutyabiléta gravírozás segít, hogy kedvence visszataláljon Önhöz!

Szeretné kedvencét biztonságban tudni, még akkor is, ha Ön nincs vele? Egy kutyabiléta gondoskodik arról, hogy kedvence mindig visszataláljon a gazdájához. Ha az eb elkóborolt, a kutyabiléta segítségével egyszerűen lehet azonosítani, és vissza lehet juttatni az állatot a jogos tulajdonosához.

A kutyabiléta gravírozást egyszerűen és gyorsan elintézheti, ha cégünkhöz fordul, és megrendeli az ehhez kapcsolódó szolgáltatásainkat. Válasszon megvásárolható kutyabilétáink közül, és vegye igénybe a kutyabiléta gravírozást! A gravírozást a legmodernebb technológiával végezzük, ennek köszönhetően pedig bármit rá tudunk gravírozni a bilétára, ami a kutya és tulajdonosa azonosítását segíti, számot, szöveget és mintát egyaránt.

A kutyabiléta gravírozást korrekt áron és rövid határidővel kínáljuk ügyfeleinknek. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen kutyabiléta gravírozást kifogástalan kivitelben!

Napjainkban egyre többen döntenek az állattartás mellett, sokan tartanak különféle fajtájú kutyákat házi kedvencként. Ezek az állatok nagyon hamar családtaggá válnak, és az ember egy idő után el sem tudja képzelni nélkülük az életét, így aztán szörnyű órákat élünk át, ha a kutyus megbetegszik, vagy nem tudjuk, hol van.

Kutyája hajlamos elcsavarogni, és bár mindig visszajön, aggódik, hogy esetleg valami történhet vele? Sajnos napjainkban is sok a kóbor kutya az utcákon, és a chipes megoldás igen nagy segítséget jelent, a legjobb mégis, ha névvel, címmel és telefonszámmal ellátott kutyabilétás nyakörvet is teszünk a kutyusra. Így azonnal látni, kihez tartozik az állat.

Mutatós, egyedi kutyabilétát szeretne? Gravíroztasson kutyusának bilétát nálunk! Minőségi gravírozási szolgáltatások széles kínálatával várjuk Önt! Amennyiben elnyertük a bizalmát, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal megadott elérhetőségeink egyikén, és vigyázzunk együtt házi kedvencére!

Gravírozott kutyabiléta: A biztonság érdekében

A legtöbb kutya nem elégszik meg az otthon melegével, hanem inkább útnak indul csavarogni, mert hajtja az ösztöne. Nos, a kutyabiléta készítés remek megoldás hasonló esetekre és a csavarogni vágyó ebeknek, hiszen a gazdi elérhetőségeit is könnyedén rá tudjuk gravíroztatni, akár a kutyus neve alá.

Napjainkban már törvény írja elő, hogy kötelező minden kutyába a chip beültetése. Azonban a chip sem nyújt teljes védelmet, hiszen nem látható. Így csak akkor tudhatjuk meg a kutyatulajdonos adatait, ha az elkóborolt eb eljut egy állatorvoshoz vagy menhelyre, aminek igen csekély az esélye. A biléta azonban szembetűnő és jól látható helyen van, a járókelők is könnyedén felkereshetik a kutyabilétán szereplő elérhetőséget. Azonban nem csak biztonsági funkciója van a kutyabiléták készítésének, hanem díszítő funkciót is betöltenek. Egyre több kutyatulajdonos kedveskedik kedvencének hasonló ajándéktárgyakkal. Mára már ezek a fajta kiegészítők is nagy divatnak örvendenek a gazdik körében.

Lepje meg Ön is kedvencét különleges gravírozott kutyabilétával és tudja mindig biztonságban! Keressen minket elérhetőségeinken, és már neki is kezdünk a kutyabiléta készítésének!

Kapjon a macska is bilétát!

A macskák kalandvágyó állatok. Sokkal inkább szabadjára vannak eresztve, mint a kutyák, és élnek is a szabadság lehetőségével. Egy vérbeli macska nem üldögél naphosszat a négy fal között. Amikor éppen nem a jól megérdemelt sziesztájukat töltik, a macskák barangolni indulnak a szomszéd kertbe, következő utcába vagy még messzebb. Szeretné biztonságban tudni kis négylábú kedvencét? Lézergravírozott bilétával máris többet tett azért, hogy a kis állat épségben hazakerüljön.

A kisebb-nagyobb kiruccanások során bármi megtörténhet a macskákkal, hiába talpraesett, fürge állatok. Elkeveredhetnek, beszorulhatnak valahova, ismeretlen terepre tévedve egyre kisebb az esélye annak, hogy egyedül hazatalálnak. Egy lézergravírozott biléta segíti a cicák megtalálóit abban, hogy vissza tudják őket juttatni az aggódó gazdikhoz.

A lézergravírozott bilétán feltüntethet minden fontos információt a cica nevétől kezdve a lakcímen át a telefonszámig. Ennek köszönhetően nem egy lesz a számtalan kóbor macska közül, hanem beazonosítható házi állat. Keressen minket, és gravíroztasson macskájának bilétát!

Praktikus eszközök a felelős állattartáshoz – Készíttessen kutyabilétát kedvencének!

Aki felelős állattartónak vallja magát, nemcsak a szeretetet helyezi előtérbe a kedvencével eltöltött évek során, hanem a biztonságot is. Egy gondoskodó állattulajdonos felkészül minden esetre, ezért például kutyabilétát készíttet kedvencének annak érdekében, hogy ha egy véletlen folytán elveszne, könnyedén visszakerülhessen hozzá.

A kutyabiléták készíttetését hajlamosak az állattartók félvállról venni, pedig rendkívül praktikus és akár életmentő kiegészítők is lehetnek, amelyek a gazda és az állat érdekeit is szolgálják. Érdemes a kutyabiléta készítésekor a gazda telefonszámát is rágravíroztatni az egyik oldalra, a másikra mindig a kedvenc neve kerül, hogy az esetleges megtaláló is meg tudja szólítani.

Ha minőségi kutyabilétát szeretne kedvencének, bízza ránk a gyártását! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel, hiszen munkatársaink számára is fontos, hogy a gazdik biztonságban tudják kedvencüket, ezért gondos és precíz munkával készítik el a kutyabilétát! Rendelje meg még ma a hasznos kiegészítőt!

A kutyabiléta nélkülözhetetlen a városi kutyák számára is!

A kutyusok közül egyre többen mondhatják otthonuknak a nagyvárost, benne pedig a lakásokat. Sokan nem vidéken élnek, városokban dolgoznak és laknak, de ugyanúgy szeretik az állatokat és a kutyák társaságát. Aki kutyát tart a lakásában, annak mindennapos feladat a kutyust sétára vinni, hogy elvégezze a dolgát, és meglegyen a napi mozgásadagja. Egy ilyen séta alkalmával előfordulhat, hogy a kutyus nekiiramodik, és eltűnik a tömegben.

Egy gravírozott kutyabiléta a kutyus nyakörvén növeli annak az esélyét, hogy a kisállat gyorsan visszakerül a gazdájához. Gondoljon bele, mekkora felelőtlenség egy hatalmas városban kutyabiléta nélkül sétáltatni kedvencét. Sokkal több veszély fenyegeti az állatot, mintha egy udvarban, vagy kertben éldegélne. Egy kutyabiléta azonban gondoskodik arról, hogy az elveszett, elkóborolt, vagy eltévedt kutyát beazonosíthassák, és a gazdit értesíthessék. A kutyus ráadásul így nem egy nevenincs kóbor ebnek tűnik, amit azonnal begyűjtenek a sintérek, hanem egy gazdival rendelkező, rendes, névvel, címmel ellátott kutyának.

Keressen meg minket bizalommal, rendeljen gravírozott kutyabilétát, és tegyen meg mindent kedvence biztonságáért! Érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!