Pecsétnyomók

Főoldal/Pecsétnyomók

elegáns trófea minden alkalomra

Teremtsen emléket stílusos formában!

A különböző trófeák és díjak mindig az elismerés jelképei voltak a történelem során. Egy elért eredményt, vagy cselekedetet jutalmazásának szimbólumai, és annak kézzelfogható bizonyítékai. Akár adott események emlékeként is szolgálhatnak, mint például egy megnyitó ünnepély, vagy évforduló.

Szeretné alkalmazottait kézzelfogható elismeréssel jutalmazni kiemelkedő teljesítményük miatt? Esetleg bármilyen jellegű sportversenyt vagy egyéb vetélkedőt szeretne szervezni, és a különböző helyezetteket ilyen módon díjazni? Vagy egy eseménynek szeretne emléket állítani? Erre a legkiválóbb eszköz egy üveg trófea lehet.

Trófeáink kaphatóak különböző kivitelekben, üveggravírozás technológiával tetszőleges szöveget tudunk a trófeára írni. Amellett, hogy egy üveg trófea kiváló jele az elismerésnek, stílusos megjelenésének köszönhetően nagyszerű dísze lehet minden otthonnak és irodának, vagy akár közösségi intézménynek. Az üveggravírozás segítségével egy olyan egyedi emlék készülhet, melyre évtizedek múltán is szívesen néz rá az ember nap mint nap.

Fejezze ki Ön is elismerését vagy állítson emléket egyedileg üveggravírozott trófeával! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot igényeivel és ötleteivel!